Niespecjalnie - mam takiego Wostoka, i innego Wostoka z takimi wskazówkami. Pamiętaj że w 2809 większe były średnice osiek, i to sporo - jakby je rozwiercać, to by kołnierza nie starczyło Po prostu taki projekt wskazówek pakowano do róznych modeli w Czystopolu.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#17748 Wysłany: 2011-05-13, 14:36
Iks1984 napisał/a:
Przyleciał jaskiniowiec - jeszcze jestem w szoku Zegar mnie normalnie zmiażdzył, jest absolutnie przegenialny łyżka dziegciu w beczce miodu to niemożność założenia branzy póki co, ale i tak jestem megazadowolony
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#17749 Wysłany: 2011-05-13, 15:52
Iks1984 napisał/a:
Przyleciał jaskiniowiec - jeszcze jestem w szoku Zegar mnie normalnie zmiażdzył, jest absolutnie przegenialny :
Dokladnie, jak sie pierwszy raz zaklada na lape to ryje beret, gotuje kwasy w zoladku a zmysl wzroku nieustannie kreci autofocusem . Kolor tarczy wybrany celowo, czy kupowales uzywke w jakiejs dobrej cenie?
Używkę w dobrej cenie (ale praktycznie to nówka bo kupiony 14 kwietnia ) Obawiałem się koloru, ale na żywo jest bardzo fajny, napisałem już nawet do Boschettiego w sprawie ogniwka - nie będzie problemu z kupnem
Jedziemy dalej Poczta zrobiła mi niespodziankę i odwiedziła kolejny raz w dniu dzisiejszym
Piąteczka wybrała sobie zły moment na przybycie, bo przy Boschetu już tak nie robi, ale zegar fajny mimo wszystko, praca bezelka mnie rozwaliła in plus