Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#4653 Wysłany: 2011-05-13, 11:50
Dać trochę luzu to zaspamują kilka stron Ale sie działo! O ja pierdu!!! W przyszłości wnukom będziemy opowiadać! Historia lepsza niz ta z zegarkiem ojca Bruce'a Willice'a z Pulp Fiction
wahin napisał/a:
Klamra ŚWIETNA
PS. To na drugiej półkuli jest jakaś druga Polska?
ok, świetnie ale mnie chodziło raczej o egzemplarze tarcz przetestowane przez półgłówków z Hameryki (chyba...) - źle się wcześniej wysłowilem
Nie wiem czy je załączyli.
Za to mam informację z fabryki, że tarcze im się spodobały, i że złożyli zamówienie na swoje nie czekając na ich próbki - to całkiem dobra rekomendacja dla jakości naszych
#4655 Wysłany: 2011-05-13, 11:59
ciekawe tylko czy te co zamówili będą takie jakie wcześniej projektowali czy pzl-kowe skoro im się tak bardzo spodobały ? oby nie skończyło się jak z fifty FIVE fathomsem
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#4656 Wysłany: 2011-05-13, 12:07
Ten producent nie przyjął by takiego zlecania, tutaj jesteśmy akurat spokojni.
A mówiąc o egzemplarzu testowym, miałem na myśli pierwotny egzemplarz na jakim testowaliśmy tarcze wskazówki i dekle które były zrobione w Polsce a z których montowania zrezygnowaliśmy, bo jak wszystko dobrze pójdzie to obok niego zaprezentujemy końcową, kompletną wersję PZL.
Sam się zastanów nad prawdopodobieństwem takiego obrotu sprawy
Projekt jest tak hermetyczny, że poszczególny jego element nic nikomu nie da. A poszczególne elementy całości powstały nie tylko w różnych krajach, ale na różnych kontynentach ...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#4658 Wysłany: 2011-05-13, 12:16
Aronus napisał/a:
Svedos napisał/a:
Zabiorę do Zgierza egzemplarz testowy
Niech żałują Ci, których nie będzie
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#4659 Wysłany: 2011-05-13, 12:30
Svedos napisał/a:
Ten producent nie przyjął by takiego zlecania, tutaj jesteśmy akurat spokojni.
A mówiąc o egzemplarzu testowym, miałem na myśli pierwotny egzemplarz na jakim testowaliśmy tarcze wskazówki i dekle które były zrobione w Polsce a z których montowania zrezygnowaliśmy, bo jak wszystko dobrze pójdzie to obok niego zaprezentujemy końcową, kompletną wersję PZL.
To będzie tak dla porównania.
super! będzie można się przekonać o ile lepszego wyboru dokonaliście (liczę, na to że w rzeczywistości nowa wersja zmiecie starą, sądząc po fotkach detali)