#1 Wysłany: 2011-05-02, 21:33 Ma ktoś takiego boba?
Zastanawiam się nad kliknięciem - macie jakieś doświadczenia?
Jeśli ktoś ma ten pach to przydałaby mi się jakaś real fotka, bo generalnie te na stronce waccex'a są mało przekonujące...
_________________ Segoy
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2011-05-02, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-05-03, 14:07
Miałem dwa tego typu Boby. Generalnie miękkie, łatwo układające się, komfortowe w noszeniu. W środku jednak gąbka. Są warte około 50 zł i raczej nie więcej.
Bo ja zanabyłem od pewnego forumowicza takiego BOB'a:
i jest to jak dotąd jeden z najfajniejszych moich pachów! Żadnej gąbki, fajna gruba i miękka skórka. Spodziewałbym się po tym czegoś podobnego... a tu jak powiadasz lipa... :-/
_________________ Segoy
Blaz [Usunięty]
#4 Wysłany: 2011-05-03, 22:02
A, bo Ty masz Boba de luxe.
Bob robi dwa rodzaje pasków. Takie podstawowe i to o nich pisałem. Oraz hand made. Te są znacznie lepszej jakości, ale oczywiście znacznie droższe.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#5 Wysłany: 2011-05-07, 17:47
Mam takie dwa, czarny i ten ze zdjęcia. Noszą się bardzo wygodnie, moge polecić, to będzie dobry zakup. Poluj raczej na aukcji. W środku na 100% nie ma gąbki, to nie Reda.
Coś tam na tych fotkach widać ..
Segoy, Ty masz BOB-a z serii Marino, to handmejdy bardzo wysokiej jakości. Klasa . Też mam dwa, brąz (przy BFS-ie) i niedawno kupiony czarny (przez pomyłkę 24mm zamiast 22mm, teraz trzeba do niego kupić zegarek )
Blaz [Usunięty]
#6 Wysłany: 2011-05-07, 18:25
Tomek, mam takiego rozprutego, ale niebieskiego. W środku jest gąbka.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#13 Wysłany: 2012-02-08, 15:17
BOB jest zwężany, GS nie .. Zresztą tego Stevensa miał Blaz, świetny pach, miałem okazję pomacać ...
BOBy, te ręcznie robione, również są b. dobre. Mam kilka z serii Karena, rewelacja za te pieniądze.
Wiem, że BOBy Marino (Karena) są super bo mam dwa. No ale polotu w wykończeniu w stosunku do tego drugiego to jednak trochę brakuje
No i cordovana BOBa jeszcze nie miałem przyjemności....
_________________ Segoy
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2012-02-08, 15:19, w całości zmieniany 1 raz