Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 506 Skąd: Ostrówek
#61 Wysłany: 2011-04-12, 10:28
Mo musiałem ...
Przyszły fajne grube pachy od Stasiu.
Są fajne i grube
Jeden mi się podoba bardziej, ale muszę je oba potestować na wygodę, bo się pachy między sobą nieco różnią.
Gdzie w Warszawie centrum (ew. wysyłkowo) dostanę taki mały śrubokręcik do kręcenia śrubkami mocującymi pasek w radiomirze?
Dziś kawosz idzie do Pana Zegarmistrza na przegląd, to pierwszy stasiupach zostanie zamontowany, ale wolałbym mieć takie małe narzędzie pod ręką.
Majfriend, który składał mój egz. nie dokręcił tych śrub i jedno "uszko" trochę lata
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 506 Skąd: Ostrówek
#64 Wysłany: 2011-04-12, 11:56
jarek65w napisał/a:
W moich obu latały , a wkrętak to jeszcze zwykle utwardzić trzeba i doszlifować papierkiem.
Dlatego pytam gdzie kupić taki gotowy.
No i jeszcze przy okazji przyda się "panerajopodobna" klamerka na 26mm bo te grubasy co mi Stasiu przysłał są równoległe, a ja mam zwężany pasek i klamerka jest 22 mm.
A zegarmistrz jak zobaczył pasek który mu przyniosłem to prawie spadł z krzesełka
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#66 Wysłany: 2011-04-12, 19:10
Eeeeech no i nie wytrzymałem i też zamówiłem ale zmodyfikowany - swan neck, bez sekundy ale za to z niebieskimi wskazówkami. Piękny zegarek, po prostu piękny.
#67 Wysłany: 2011-04-12, 21:50
kubama napisał/a:
Eeeeech no i nie wytrzymałem i też zamówiłem ale zmodyfikowany - swan neck, bez sekundy ale za to z niebieskimi wskazówkami. Piękny zegarek, po prostu piękny.
Ale spakowali Ci już paczkę i wysłali?
Bo jeśli nie to może dołożą Ci klamerkę dla mnie?