Już ten, a raczej te stopery prezentowałem, ale wrzucę jeszcze raz, bo ze względu na pokaźne rozmiary zasługują na uwagę. Mowa tu o stoperze SLAVA - średnica 65mm, grubość 25 mm. Masa to około 200 gram - zawieszona na mocnym sznurze oprócz wskazywania międzyczasów może służyć jako kompan podczas wieczornej samotnej wyprawy do parku.
Foto Sław i przy okazji Agata i Złotousta
A jeżeli macie chwilę czasu zapraszam do obejrzenia krótkiego filmiku poglądowego z w/w sztukami Sław - sorki za zła jakość nagrania
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#2 Wysłany: 2011-05-01, 19:45
te Sławy to konkretne zegary
też mam takie
perełką w kolekcji byłaby Sława odmierzająca 0,01s ale zdobycie takiej graniczy z cudem
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Spam [Usunięty]
#3 Wysłany: 2011-05-01, 20:03
Karol Kłósek napisał/a:
perełką w kolekcji byłaby Sława odmierzająca 0,01s ale zdobycie takiej graniczy z cudem
W drugiej połowie zeszłego roku była taka na alle.. Ktoś zabunkrował ja - nie pamiętam pod jaką nazwą - w kategorii Sport i Turystyka - trochę odrapana, z pękniętym szkłem poszła za 49 złotych - do dzisiaj nie mogę sobie tego darować, że przegapiłem zakończenie aukcji
Miałem kiedyś taki stoper (oczywiście nie ten z podziałką 0,01sek ).
W drewnianej szkatule. Funkiel nówka z metką, paszportem i jakimiś polskimi papierami z testów dokładności.
Niestety sprzedałem za psi pieniądz, czego do dziś (jak wielu innych głupot) darować sobie nie mogę...