#1 Wysłany: 2009-10-28, 21:57 pasek do GMT PVD
Tak sobie szukam paska do marianny i nic nie mogę znaleźć... Oto ona, jak ktoś nie widział.
Genaralnie widziałem kiedyś, gdzieś takie bordowe nato i szukam czegoś takiego, ale wyszukiwarka ebaya milczy A już jakbym chciał sprzączki pvd to i czarne ciężko byłoby znaleźć. Poza tym płacić 100zł za nato... trochę dużo Ciężko nawet na kolor się zdecydować... doradźcie coś, a może bond, szare, zielone?
Albo coś "chałupniczego" , muszę ppogadać ze strapmakerami...
#2 Wysłany: 2009-10-29, 11:08
Będę spamerem nie edytującym postów, ale coś nie piszecie to podbiję 8) . Dzisiaj przymierzałem jakieś paski, które mam w domu i efekt jaki jest, każdy widzi. I teraz jakieś propozycje?
#5 Wysłany: 2009-10-29, 11:35
ALAMO napisał:
Hmm... Czerwone NATO
Ostatnio za mną chodzą tekie zestawienia, więc nie bijcie ...
Ale ten pach też zacny, ino nie do tego ...
Tylko nie mogę znaleźć żadnego fajnego czerwonego nato, wszystkie jakieś taki oczojebutne Co do pacha to on ma już swoje miejsce docelowe, zastanawiałem się nad podobnym, tylko np. z czarnym przeszyciem... Ale jakoś nie przepadam za brązowymi, więc raczej nie
Na gumie prezentuje się całkiem, całkiem, ale zima idzie, skóra/nato lepsze Szkoda, że russtime nie ma nato w rozmiarze 24mm... Cały czas w kropce jestem, co tu robić...
#7 Wysłany: 2009-10-29, 13:40
Ja tu sobie myślę, że 100zł to sporo za pasek, a Ty mi proponujesz 100$ . Ale popodziwiać można 8) . Właśnie dostałem odpowiedz, że w russtime mają wszystkie nato także w 24mm, chyba kupię z dwa i zobaczę jak się będzie prezentować na nich...
Mam swoje typy, ale napiszcie na jakich go widzicie? Nie wiem tylko, czy stalowe sprzączki nie będą się z nim gryzły, ale w razie czego paski się pewnie nie zmarnują.
Blaz [Usunięty]
#8 Wysłany: 2009-10-29, 15:10
Spinner, Heroica wyroby znam od roku.
Szukałem dla Ciebie Pawwel wczoraj Nato 24mm, ale nic nie znalazłem. Jeszcze dziś poszukam.
Z tych, co zaprezentowałeś ja bym wziął szary. Jednolity kolor by mi tu pasował.
#10 Wysłany: 2009-10-29, 15:49
Blaz napisał:
Spinner, Heroica wyroby znam od roku.
Szukałem dla Ciebie Pawwel wczoraj Nato 24mm, ale nic nie znalazłem. Jeszcze dziś poszukam.
Z tych, co zaprezentowałeś ja bym wziął szary. Jednolity kolor by mi tu pasował.
To są nato z russtime, wszystkie jakie mają, a moje typy to: szary (albo czarny, bo nie wygląda na smolisto czarny, raczej na szaroczarny) i żółto-granatowy, po pierwsze dla tego, że mi się podoba, więc się nie zmarnuje (najwyżej trzeba będzie jakiś zegarek dokupić do niego ), a po drugie indeksy w gmt są takie żółtawo-zielonkawe i myślę, że mógłby pasować 8)
#12 Wysłany: 2009-10-29, 18:00
Tak guma pasuje, ale idzie zima i przyjemniej nosić na pasku . Przypomniałem sobie trochę wcześniej, że mam w domu jedno nato, ponosiłem dzisiaj i już wiem, że to jest to. Pytanie tylko które...
#13 Wysłany: 2009-11-05, 13:15
Dzisiaj przyszły oba nato, tj. szary i żółto-granatowy pasiak, i powiem jedno... teraz mam problem bogactwa bo na obu wygląda świetnie , chociaż na pasiaku chyba trochę lepiej 8) . Zdjęcia wrzucę później, teraz muszę się nacieszyć .
PatrykK [Usunięty]
#14 Wysłany: 2009-11-05, 14:25
Pokazuj pokazuj, sam się zastanawiam nad nato-strapem do mojego czarnucha
#15 Wysłany: 2009-11-05, 18:12
Zgodnie z obietnicą coś pstryknąłem . Co ciekawe paski różnią się nie tylko kolorem, ale też materiałem. Pasiak jest dużo bardziej sztywny, a "szary" ciut cieńszy. Napisałem "szary" bo szary do końca to on nie jest, dużo bliżej mu do kolorów z mojego zdjęcia, niż ze zdjęć sklepu. Taki hmm... szaro- złotawo- oliwkowy .