Na początku nie podobał mi się, ale patrząc za ile idą na ebaju (obserwowałem akurat ten zegarek który kupiłeś ) to chyba i ja się za takim rozejrzę, jak do Ciebie dojdzie to recenzje pisz a nie tylko zdjęcia w galerii
Z tego co widziałem to inspirowany jest breitlingiem dla bentley 'a ale nie skopiowali na chama więc...
Blaz [Usunięty]
#47 Wysłany: 2009-08-17, 22:06
No, no - gratulacje.
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Właśnie obejrzałem sobie te Breitlingi - rzeczywiście podobny do modelu Flying B, ale na żadnym nie znalazłem tych dużych rzymskich indeksów (w sumie niepotrzebnych, bo zegarek ma "skaczącą" godzinę).
Takie indeksy widziałem na przykład u Francka Mullera - Master Square, albo Ritmo Mundo Palazzo, który chyba nosi bohater serialu CSI: Miami .
Opowiem wymijajaco - data technicznie jest super. Pod tarczą jest dodatkowe przeźroczyste okienko z mini-lupką, dopiero pod nim przesuwa się tarcza datownika. Krawędzie są przefrezowane. W miarę ormalnym oświetleniu - jest wyraźny kontrast. Samo ciemne okienko datownika nie psuje tarczy, wręcz przeciwnie. Nie dam słowa powiedzieć na "nie" ...