#48 Wysłany: 2011-04-13, 14:45
Taka luzna propozycja - dajcie mi spakowana obecna cala templatke/skorke graficzna z katalogu /templates na maila + logo lub nowe logo CW /jesli i tak chcecie zmieniac/ w jakims duzym rozmiarze/krzywych/eps. W wolnej chwili wyrzezbie jakis projekcik i wrzuce na swoj serwer w pusty Przemowy phpBB silnik. Zupelnie niezobowiazujaco. Podam linka wszyscy zobacza i ocenia czy jest sens czy nie. Powiecie, ze bez sensu - 0 problemu, zapomnimy o temacie
Chodzi tylko i wylacznie o gore, zeby jakis fajny motyw z zegarkami byl, w to wkomponowane logo - zupelnie nie ma to nic wspolnego z dzialami, nawigacja a i kolory tla, tekstu moga zostac takie same. Oczywiscie grafika statyczna nie zadne flesze a waga grafiki z mysla o mobilnych terminalach rowniez ofc.
NIe spodoba sie - nie widze problemu, w wolnej chwili moge sie pobawic dzast for fan.
Jeszcze raz - nie chodzi o reorganizacje, zmiany dzialow, nazw, przyzyczajen, wodotryski, wytryski, rozowe tlo!
Pies czy kot?: pies
Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#52 Wysłany: 2011-04-13, 16:13
A szkoda, bo przydałaby się wyszukiwarka w wątku nadgarstkowym np., żeby znaleźć zdjęcia konkretnego zegarka. Zmiana silnika jest realna?
Blaz [Usunięty]
#53 Wysłany: 2011-04-13, 16:17
Generalnie jest tak, że są silniki darmowe i płatne. By Przemo, który mamy jest najpopularniejszym z darmowych. Nie robiliśmy, prawdę mówiąc, rozeznania wśród innych silników.
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#54 Wysłany: 2011-04-13, 16:21
O ile wiem, do ByPrzemo jest pierdylion dodatków - nie ma tam jakiś wyszukiwarek?
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Blaz [Usunięty]
#55 Wysłany: 2011-04-13, 16:24
Może i są, ale adminy znają się na tym jak przysłowiowe wrony na rachunku różniczkowym.
Niedługo mamy dostać znacznie większe wsparcie od informatyka, więc to się zmieni. Prośbę o modyfikację wyszukiwarki dostanie jako jedną z pierwszych.