No panowie chyba już czas najwyższy na zmianę wyglądu forum Forum się rozrasta, rozwija a wygląda ciągle szaro, buro, nijak Ten etap w którym na forum było 40 użytkowników jest już za nami, teraz działamy bardzo profesjonalnie, na dużą skalę, to i musimy jakoś wyglądać. Co wy na to? Zatrudniło by się jakiegoś speca od grafiki, żeby zrobił porządny layout. Może wśród forumowiczów jest takowy Jak będzie potrzeba to ogłosi się jakąś ściepe narodową tak jak na codera i na serwer, no problem. Co wy na to?
#8 Wysłany: 2011-04-12, 21:56
Kolory wbrew pozorom sa bardzo fajne, slecze czesto w nocy i ten szary jest zbawienny dla oczu. Mysle jednak, ze mozna by zrobic cos fajnego w naglowku z ta wersja logo co jest + fajne motywy z ladnych fotek zegarkow. Po prostu sam naglowek graficzny ew. uklad linow faq, search, memberlist itd. Szarosci tla i czarny tekst zostawic jak jest.
Jak dla mnie jest dobrze - tło nie jest "oczojebne", nie razi, podział tematyczny jest czytelny, w przeciwieństwie do niektórych forów nie wyskakują zewsząd reklamy czy inne "księgi mord" - proponuję nic nie zmieniać Jest dobrze
Darecki [Usunięty]
#11 Wysłany: 2011-04-12, 22:12
Nie no chyba nie mówicie tego poważnie. Styl jest taki jaki był w silniku, gdyby od początku był ustawiony różowy to też byście się przyzwyczaili i mówili że dobry jest ale nie o to chodzi. Kolory mogą zostać takie jakie są ale chodzi o to żeby tchnąć trochę życia w to forum, zmienić wygląd wizualny a nie koncepcję i styl.
Zrobicie co uważacie, ja tylko nie chciałbym tryliona wodotrysków które spowodują totalna mułowatośc - forum ma byc miejscem wymiany wiedzy i miłych dyskusji - proste, czytelne, szybko i sprawnie działajace - wodotryski to ZŁO które zasłania prawdziwa wartośc forum czyli treść
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...