Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#37 Wysłany: 2011-04-08, 21:36
Svedos napisał/a:
Tomek, oj podpadł Ci masakrycznie ten Jackson
Strasznie mi podpadł, nie lubię, jak ktoś ze mnie wała robi .. Zanim kupiłem - pytałem, zdjęcia wysyłałem. Wszystko ma, specjal prajs też ma, koronki stalowe też ma ... Jak zapłaciłem - nic już nie miał .. Poza odpowiedzią "soon" lub "next week" A jak spór otworzyłem - od razu tracking przysłał. Ciekawe, co mi wysłał
Z Seiko FFF mialem tak, że mi przysłał gościu numer trackingu. Nawet się coś na stronie poczty singapurskiej pokazało. Ale, po kilku dniach przysłał mi maila, że przeprasza, bo się pomylił z tym numerem i że podaje prawidłowy. No to se sprawdziłem i okazało się, że go nie ma w żadnym systemie, a nastepnego dnia dostałem zegarek
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#45 Wysłany: 2011-04-08, 22:16
Darecki napisał/a:
Ale przecież jest stalowa.
Kurr... jeden userbar mi gdzieś wcięło
Na fotkach tak, ale po zakupie, na moje wyraźne pytanie, okazało się, że pan J. do tych zegarków montuje czarne koronki pvd, już nawet nie odzierając ich z powłoki. Bo stalowe "wyszły"