Podoba mi się. Powiem że sam kiedyś rozważałem zakup chrono Hamiltona, ale po tym jak popsułem mojego ulubionego chronografa Poljota (upadł), stwierdziłem że kupię jednak chrono kwarcowe - trudno
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#64 Wysłany: 2010-11-30, 20:23
Byłe widziałem, no mówię wam badziew jakich mało ŻARTOWAŁEM...........nooooooo zegarek jak się patrzy , bardzo dokładnie wykonany,ciężki czuć go na ręku, widać że zegarek był używany , ale i tak jest zajefajny. Spinnerosie WAL SIĘ NA RYJ BURAKU
Wklejam kilka porządnych fotek, bo te Spinnerowe są do kitu
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-11-30, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#68 Wysłany: 2010-12-01, 00:29
...tak więc mogę potwierdzić, że mimo kilku niedociągnięć, zegarek jest świetny. Rozmiar jest genialny. Niby duży, a na łapie leży jak dla mnie stworzony (może mi go oddasz). Super jest jego "odwrotność"...co to się oznacza, to się oznacza, że wszystko ma nie na swoim miejscu. Spinner lekko się uśmiechnął jak chciałem włączyć stoper, a tu skucha. Nie ten guzik mówi...i racja. Nie mam pojęcia do czego służy połowa z tych podziałek, ale to jest mało istotne. Radocha z zegarka jest. Najfajniejsze dla mnie są indeksy, szczotkowanych jeszcze nie widziałem (wiem, mało widziałem, ale szczotkowanych nie widziałem).
...reasumując, świetny zegarek
Blaz [Usunięty]
#69 Wysłany: 2010-12-01, 08:39
Maxio napisał/a:
"...co to się oznacza, to się oznacza, że wszystko ma nie na swoim miejscu.
A! Czyli Spinneror go kupił, żeby się z kolegów pośmiać? Brzydki Spinneros!