Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#41 Wysłany: 2011-03-22, 19:49
Po takim cieciu jak Tomek dociol do zegara materac nie jest słabszy ? nie jest po tym cieciu narazony na rozdarcie ? np. jak płótno jak zaczniesz to juz leci , chcialem 24 mm przyciac na 22 mm
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#42 Wysłany: 2011-03-22, 21:33
revolta4 napisał/a:
Po takim cieciu jak Tomek dociol do zegara materac nie jest słabszy ? nie jest po tym cieciu narazony na rozdarcie ? np. jak płótno jak zaczniesz to juz leci , chcialem 24 mm przyciac na 22 mm
Niestety, nic nie dociął, bo to nie jego zegarek . Ale bardzo by chciał ... Bardzo, bardzo, bardzo ... Więc jak masz luźne parę kilo ojro to bardzo chętnie go przyjmę, kupię i przytnę materaca osobiście i podzielę się moimi spostrzeżeniami ..
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#43 Wysłany: 2011-03-25, 18:22
Właśnie dotarł materac z czerwonym szyciem. Ubrałem w niego X-Winda ma sie rozumieć Miło zaskakuje jego miękkośc, w dotyku nawet miły. Długość jest ok, bo ja lubie długie, zapinam sie na drugą dziurkę.
Nie pasowała mi daleeeeko odsadzona wszyta szlufka. Ale poradziłem sobie w ten sposób, że szlufke ruchoma umieściłem na odcinku między klamrą, a szlufką wszytą. Elegancko się tam mieści. I mam szlufkę tak jak lubię, czyli blisko klamry.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#44 Wysłany: 2011-03-25, 22:00
Korba napisał/a:
Nie pasowała mi daleeeeko odsadzona wszyta szlufka. Ale poradziłem sobie w ten sposób, że szlufke ruchoma umieściłem na odcinku między klamrą, a szlufką wszytą. Elegancko się tam mieści. I mam szlufkę tak jak lubię, czyli blisko klamry.
No proszę, Pomysłowy Dobromir .. Świetny pomysł, zaraz tak zrobię w moim, też wkurza mnie ta wszyta szlufka ..