W chwili obecnej koperta nie jest pewna (zdjęcia poglądowe dzięki uprzejmości Jarka), ale jeżeli Radek zostanie to pozostają następujące kwestie:
1. Pierścień stabilizujący Mołnie - to kumotra Voliego należy gwałcić - wiem.
2. Wałek - wykręcamy anitasowy z koronki Radkowej i wkręcamy Mołniowy i git malina?
3. Uchwyty na pasek - drażnią mnie od początku mej miłości do Radka 47mm - chciałbym je wymienić na zgięte - czyli ktoś musi to dorobić - chętni???
Mam również koncepcję BigPilot i tutaj są poniższe tematy do rozważenia:
1. Pierścień stabilizujący Mołnie - to kumotra Voliego należy gwałcić - wiem.
2. Wałek - wykręcamy anitasowy z koronki BigPilot i wkręcamy Mołniowy i git malina?
3. Koronka - duża cebulka - gdzie takich szukać... i punkt drugi w tym wydaniu
Propozycje innych kopert mile widziane...
Mam swojego faworyta, ale drogo, drogo...
Pewno nie doczytałem iluś tam tematów, jak dobre duszyczki podrzucą lineczki to wdzięczność moja będzie wielka
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#2 Wysłany: 2011-03-15, 23:17
-koronka powinna pasować moje pasowały do wałka od mołni
- uszy zaginane to raczej do majfrendów uderzać ( w niektórych niekoszernych są takie z teleskopem).
-Koronki cebulki to do Heleny lub Samsona .
Pomógł: 63 razy Dołączył: 17 Lut 2011 Posty: 2951 Skąd: Z trasy
#3 Wysłany: 2011-03-19, 23:22
Zegarek fajny, ale? Myslalbym na Twoim miejscu o wykonaniu wlasnej tarczy, a dlatego iz w moim rozumieniu jest to zegarek autorski. Takowe wlasne da sie nawet drukowac besposrednio na blaszy Ponizej foto takiej jednej ktora zmasakrowalem podczas testow.
P.S. Swiss made gryzie, wiem,ale ten projekt nie byl do mojego zegarka i wlasciciel sie mocno uparl na ten napis.
Własna tarcza jak najbardziej, jak już przejdę etap Mołniomira
Są już wnętrzności, teraz potrzebuję kopert i koronek. No i pierścieni centrujących w przypadku większych kopert.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#6 Wysłany: 2011-03-20, 23:16
jak będziesz załatwiał to weź zgwałć Voliego o jedną dla mnie też, ok? 47mm
a w ogóle to świetny kolor tarczy! ze złotymi będzie git!
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2011-03-20, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Czino [Usunięty]
#7 Wysłany: 2011-03-20, 23:21
Jeżeli w radku masz wkręcaną koronkę to będziesz miał trochę zabawy z dopasowaniem wałka do niej.
Bo wkręcić się wkręci, ale będzie za długi, najlepiej dać majstrowi to do zrobienia-taką radę od Kuby dostałem i będę się tego trzymać
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy