Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#21 Wysłany: 2011-03-12, 20:57
Ciekawy projekt, ale do mnie generalnie proste klasyczne lotniki nie gadają. Wolę coś bardziej odjazdowego - jak niektóre Aviatory, a najładniejszym Pilotem w całym zegarkowym świecie jest dla mnie czarny Ward C8 (taki jakiego ma Robert)
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#25 Wysłany: 2011-03-13, 22:35
W tym zegarku przeżyję to, że w środku jest Eta
Robciu, na rynku jest 200 sztuk, ale to są stalowe łącznie z PVD Stalowe nie mają już tego efektu, Ward C8 w czarnym PVD jest to jest to co Smokowi się podoba najbardziej, ale w Twoim poprzedni właściciel nieźle pociachał kopertę
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Niestety, Angol od którego kupiłem nie miał tyle miłości do zegarków co ja.
Normalne C8 są w szczotce, a w pvd jest jedynie limitowane 200 - chyba, że były jednostkowe wybryki jak C6, która obecnie jest u Nicka.
ETA to jedno, ale ten konkretny egzemplarz ETY jest kapryśny, podejrzewam, że przydałaby mu się wizyta u dobrego zegarmistrza.
Ten, co Robciu ma, to nazywa się C8 Blackhawk LE i jego było tylko 200 sztuk. Jednak i zwyczajnych C8 jest bardzo mało, bo do grudnia 2010 roku wyprodukowano 310 sztuk.