Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#14776 Wysłany: 2011-03-11, 23:05
Ten Poljot obserwacyjny to dawne dzieje, miałem go na spotkaniu w Łodzi
Był wystawiony na allegro (dość dawno temu) Aronus chciał go licytować, ale w końcu nie zalicytował i dzięki temu ja mam ten zegarek za 202,50 a to jest jak za darmo w przypadku tego Poljota
Tak więc w rozgrywce zegarkowo-allegrowej jesteśmy z Krzyśkiem 1:1
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-03-11, 23:05, w całości zmieniany 1 raz
(...) I Tycjan wcale nie jest taki wielki jak myślełem, trzeba mu będzie parnisa big pilota do kompletu dokupić - wszak parka się lepiej chowa
A nie mówiłem??? Wszystkim nowym Ticinowcom serdecznie gratuluję i jako chyba najstarszy stażem witam w klubie!
Przy okazji - może kogoś zainteresuje: dziś na Ebayu pojawił się w Austrii B-Uhr Revue Thommen 55 mm, taki jak mój. Linki nie daję, bo nie doczytałem, czy w tym dziale można Zegar nienoszony, komplet pudeł, przywieszek i papierów, dwa pachy (oryginał i bardzo porządnie wyglądający aftermarketowy), cena Kup Teraz 370 EUR + 15 EUR wysyłka - czyli w cenie szajsuhra Steinharta! Gdybym szukał pięćdziesiątki piątki szacowniejszej niż Parnis i do tego z szafirem i WR100, to długo bym się nie zastanawiał...
CornCobbMan Właściciel Pola Ryżowego porwany obłędem...
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#14779 Wysłany: 2011-03-12, 07:42
Karol Kłósek napisał/a:
Ten Poljot obserwacyjny to dawne dzieje, miałem go na spotkaniu w Łodzi
Był wystawiony na allegro (dość dawno temu) Aronus chciał go licytować, ale w końcu nie zalicytował i dzięki temu ja mam ten zegarek za 202,50 a to jest jak za darmo w przypadku tego Poljota
Tak więc w rozgrywce zegarkowo-allegrowej jesteśmy z Krzyśkiem 1:1
Karol ta aukcja od czasu do czasu to mi się po nocach śni
(...) Linki nie daję, bo nie doczytałem, czy w tym dziale można
Linki dawać można, a nawet trzeba !!!
U nas w każdym dziale można dawać każde linki dotyczące zegarków które się kupiło, by koledzy też widzieli gdzie się kupuję "jakość i prestiż co musi kosztować"
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-03-13, 01:38, w całości zmieniany 1 raz
Darecki [Usunięty]
#14781 Wysłany: 2011-03-12, 11:30
Czekam
Rozmiar zdjęcia - Maxio
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-03-13, 01:39, w całości zmieniany 1 raz