#1 Wysłany: 2011-03-12, 12:18 Naklejki na samochody
Czołem Kumotrowie ,
Może temat był poruszany ale mi najwidoczniej umknął. Ktoś z braci forumowej robił może naklejki klubowe na auta? Dziś jechałem sobie Gdańskiem i przede mną pomykał chyba któryś z Kumotrów (beżowa skoda octawia) z naklejką klubową na bagażniku (pozdrowienia swoją drogą! ja jechałem fabią "wyroby hutnicze") i tak właśnie pomyślałem, że w sumie fajnie byłoby mieć (mówię o sobie) coś na aucie klubowego.
No i może trzeba by opracować jakieś klubowe pozdrowienie na drodze? Na wypadek spotkania Kumotra - nie wiem, ostentacyjne uniesienie lewej nogi, 5 błyśnięć długimi i 3 awaryjnymi ?
Ostatnio zmieniony przez 2011-03-17, 09:06, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#6 Wysłany: 2011-03-12, 12:59
corten napisał/a:
Zatem pozdrowienia osobiste Aronus!
No ja bym z 3 potrzebował, w tym jedną jasną (granatowe auto).
Może zrobimy listę chętnych i się zamówi więcej? Ktoś chętny jeszcze?
Trzech to ja raczej nie znajdę jak już to 1 może 2, ale pewny nie jestem bo też zmieniałem auto i nie pamiętam, czy miałem te naklejki, czy coś jeszcze mam, jaby co napiszę Ci na priwa jak sprawa wygląda.
No, ale jak to tak bez naklejki jeździć
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2011-03-12, 13:05, w całości zmieniany 1 raz
Pany- ja trochę tych naklejek zawinąłem na spotkaniu A raczej żeście mi je wetknęli nie wiedzieć czemu Powinny być w mieszkaniu, dziś lub jutro poszukam i przy okazji wyślę chętnym! Jutro napiszę w wątku czy sie znalazły i poproszę o adresy na PW.