Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#17 Wysłany: 2011-03-08, 21:51
Na bank zamawiają, nie można wszystkiego robić na miejscu.
#18 Wysłany: 2011-03-08, 22:05
I pewnie dlatego tak szybko nie mogą tego zmienić. Dla kogoś, kto te paski robi w pomieszczeniu obok, żadnej trudności nie stanowiłoby zrobienie paska bez dziurek.
Swoją drogą ciekawe skąd zamawiają, czas oczekiwania przy wyborze koloru nitki to 7 dni - musi, tog dzieś w kraju - z chin by raczej nie doszło tak szybko
edycja.
chyba, że zamawiają bazy a tylko szycie robią na miejscu, nie wpadłem na to
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-03-08, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 28 Paź 2010 Posty: 2327 Skąd: Wrocław
#22 Wysłany: 2011-03-09, 08:10
Wrzuciłem go na razie na ciemno brązową Redę S23 z białym przeszyciem. Wczoraj ściągałem oryginalny pasek - myślałem, że mnie trafi szlag, taka ta skóra była twarda.
Blaz [Usunięty]
#23 Wysłany: 2011-03-09, 08:53
Iks1984 napisał/a:
chyba, że zamawiają bazy a tylko szycie robią na miejscu, nie wpadłem na to
Szycie musowo robią na miejscu, bo są w tej sprawie elastyczni. Tak na zdrowy rozum: jeśli się godzą na zmianę koloru nitki dla jednego człowieka, to czemu by nie mieli się zgodzić na nierobienie dziurek w kilku egzemplarzach?
Nie będę mówił tego wprost, ale kurier z paczką z Chin idzie kilka dni.
Akurat z tego źródła na pasek bym uważał. Po pierwsze - grozi to otrzymaniem chińskiego smoka. Po drugie - chińskiego smoka postarzanego jakimiś dziwnymi chemikaliami, niekoniecznie wchodzącymi w pozytywne reakcje z naszą skórą.
Dobry Tani Człowiek sprzedaje niezłe klamerki, sprzedaje je tanio i na tym bym się skupił.