#1 Wysłany: 2009-10-26, 21:51 Zakupy na GETAT WATCH CO.
Czy któryś z kolegów poczyniał zakupy na getat watch? Jeżeli tak to jak u nich z przesyłką, jak długo idzie?
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2009-10-27, 11:09
Ja mam zamiar. Czytam dużo o nich na wus. Na razie są raczej przychylne opinie.
Jeśli chodzi o wysyłkę to masz różne możliwości. Błyskawiczny kurier za 40 dolarów i masz paczkę u siebie po trzech dniach. Jest też normalna przesyłka za 10 dolarów i masz u siebie ją po standardowym tygodniu-półtora.
Dzięki za odpowiedź. Teoretycznie wszystko też wiem, ale chodzi mi bardziej o praktykę. Pytam bo już kupiłem i czekam na przesyłkę. A teraz konkrety z moich doświadczeń: Zapłaciłem paypalem 14.10.09, przesyłka standardowa, dziś /27.10.09/ dostałem info że "Your order have been shipped with care from Hong Kong". Zobaczymy kiedy dotrze, ale przypuszczam że w przyszłym tygodniu powinno być. Efekty zakupów pokażę
Blaz [Usunięty]
#4 Wysłany: 2009-10-27, 14:32
Myślę, że lada dzień możesz się spodziewać, bo dwa tygodnie mniej więcej taki jest standard.
Właśnie widziałem w ub. tygodniu tą ofertę...czyżby nadszedł czas na MM? Cholera, chyba się skuszę, bo za tą cenę wstyd nie wziąć Mam nadzieję, że jeszcze mają coś na stanie. Mógłby ktoś pomóc w zakupie? Mam PayPala, ale nie mam karty kredytowej i przelew na konto PP szedł mi ostatnio aż 4 dni
PS. Ale czy aby na pewno była wysyłka jest darmowa? Wydaje mnie się, że kosztuje 5 dularów za 100g plus 2 dulary za każde kolejne 100g.