Jak wiadomo gdy już dostaniemy w ręce naszego chińczyka, ważnym jego elementem jest tzw. "ubranko" Standardowo niestety nasze zegarki przychodzą w paczce z bardzo tandetnymi paskami dlatego proponuje w tym dziale doradzać każdemu kto ma problem z dobraniem kreacji do swojego "skośnookiego"
Ostatnio zmieniony przez 2012-04-28, 12:05, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2009-08-03, 21:06
Tak się składa, że dziś właśnie przyszedł do mnie chiński mesh, więc jutro zamieszczę mały opis z linkami i zdjęciami.
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#6 Wysłany: 2009-10-26, 11:38
To jest zdjęcie z allegro - niestety model dostępny tylko w tym kolorze... a ja chce czarny
drogie to one nie są
Blaz [Usunięty]
#7 Wysłany: 2009-10-26, 14:32
W ogóle z tą Nagatą to jakaś dziwna sprawa.
To jest marka, którą w Polsce spotykam tylko u zegarmistrzów, a dokładniej w punktach "Baterie i paski". Na allegro też są, ale są najczęściej sprzedawane przez takie same punkty. To wygląda jakby kiedyś jakiś Polak zamówił pociąg pasków Nagata, a wszyscy bateryjkarze w Polsce mieli ustawowy nakaz kupienia po tysiąc sztuk minimum. Z paskowego Archiwum X donosił Agent Blaz.
Paski Nagata są bardzo fajne, ale pod warunkiem uwzględnienia ich ceny,
wynoszącej max. 7 zł w detalu przy zakupie jednej sztuki. W hurcie pewnie połowa tej ceny.
Sporo ich nakupowałem do swoich rusków, ale głównie "na półeczkę".
Chociaż jak jakiś zegarek założyć kilka razy w roku, to też taki pasek wytrzyma.
Natomiast oczywiście nie ma się co łudzić, że tego typu pasek wytrzyma dłużej przy stałym noszeniu jednego zegarka.
Blaz [Usunięty]
#10 Wysłany: 2009-11-06, 12:19
TowRoupas napisał:
a paski Beck?? bo coś takiego tez znalazłem - podobno niemieckie...
Tak, to taka klasa niższa średnia. Paski podobno nawet dobre jakościowo. Firma jest znana w Niemczech. Do Polski weszła chyba rok temu. Na początku, jak to zwykle bywa, waliła promocjami, ale i teraz ceny też nie są za wysokie.
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#11 Wysłany: 2009-11-06, 16:10
dzięki Blaz za objaśnienia
W moim przypadku stanęło teraz na tym że nie znalazłem nic takiego jaszczurkowatego w rozmiarze 24mm i w satysfakcjonująca cenie więc postanowiłem zakupić krokodylka