Może nie tyle tak myślą, co wiedzą że Allegro jest pełne znaziolowanych debili, którzy potrafią dać 300 zł za zrytą Delbanę z lat '60 z kalkomanią swastyki z modelu do sklejania - jak klient głupi, to i cegłę kupi
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#4 Wysłany: 2011-02-25, 14:58
Jasne, to jest gestapowski - że też mi to do głowy nie przyszło! Przecież taki odpowiednio opisany zegarek to dla tajniaka-gestapowca niezbędna rzecz, tak jak dla sowieckiego agenta KGB "Komandirskie" ze stosownym herbem na cyferblacie.
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2011-02-25, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#5 Wysłany: 2011-02-25, 19:40
Świetny, ale moim zdaniem to zegarek z dedykacja dla Genarała Servica (brat cioteczny Generała Motorsa). Tak czy siak wygląda wspaniale. A ten werk? Podobny do Kocibertów na 15 kamykach.
Hehe, to mi przypomniało faszystowskiego Atlantica ze sfastyką na allegro z którego się kiedyś przez cały dzień śmiałem Zegarek był tak na oko gdzieś z końca lat 60-tych...
Nieeee, Goeringa
Przecież jest jak wół napisane "Jeager" - a wiadomo kto był Wielkim Łowczym Rzeszy Jak wół tarcza podpisana " Kulturalny Łowczy"- Goering jak w ryj strzelił Na Allegro z nim Tylko mu jeszcze jakąś swastykę na kalkomanii doklej - łatwiej ją gładko ogolone Europejczyki znajdą