#1 Wysłany: 2009-10-25, 11:38 Kto faktycznie robi te zegarki?
Do tej pory sądziłem, że Jualong samodzielnie składa swoje zegarki, ale teraz nie mam takiej pewności. Oczywiście możliwe, że Tao Int 'l zamawia je właśnie w HongKongu u Jualong (wątpię, żeby było odwrotnie), ale niewykluczone że robi je ktoś trzeci (kto?) i sprzedaje zarówno jednym, jak i drugim.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#3 Wysłany: 2009-10-25, 13:05
Ja już przestałem na ebayu patrzeć na nazwy na tarczy. Są tam ze trzy takie same submarinery z tego 2 z napisem Germany. Wszystkie jotka w jotkę oryginal tylko Wr inne niż w rolexie
Blaz [Usunięty]
#4 Wysłany: 2009-10-25, 14:55
Ja zaczynam się przychylać ku tezie, że wszystkie robi ktoś zewnętrzny, a nazwy i marki są dodawane później, przez końcowych sprzedawców.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#14 Wysłany: 2011-05-16, 13:16
Gudźihandźianjunjingzongksin (lub raczej GUO JI HAN JIAN YUN YING ZHONG XIN - bo chinole nie uzywaja spacji jak pisza) to centrum wysylania paczek miedzynarodowych Chinskiej poczty.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
maciek [Usunięty]
#15 Wysłany: 2011-05-16, 19:38
Janek napisał/a:
Gudźihandźianjunjingzongksin (lub raczej GUO JI HAN JIAN YUN YING ZHONG XIN - bo chinole nie uzywaja spacji jak pisza) to centrum wysylania paczek miedzynarodowych Chinskiej poczty.