Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#22 Wysłany: 2011-02-20, 21:14
bow napisał/a:
Pisałem ostatnio do Chucka w tej sprawie i przyznał, że pierwszą już zapełnił i teraz robi aktualizacje Internetu na drugiej...
Zle!Skonczylo mu sie miejsce na pierwszej,wiec spojrzal sie na nia dosadnie i od razu sie miejsce znalazlo
Rudi:Krzychu z Sylwkiem niech czytaja za kare,spamery jedne!Tyle naspamowali to niech teraz sobie na glos czytaja
A chorek melepetow zrobi intro i outro
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Ostatnio zmieniony przez Janek 2011-02-20, 21:15, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot
Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#23 Wysłany: 2011-02-22, 02:14
z tym że ja na burzach mózgów projektowych nie takie rzeczysły szałem i ten pomysł coś w sobie ma, muszę jeszcze to sobie poukładać, ale coś w tym jest...
To zadam pytanie inaczej:
Czy jest możliwe zadania pytania SQL bazie danych forum w wyniku którego powstanie raport z wybranych tematów z podziałem na wątki ?
Dziękuję
P.S.
Obalam wszelkie teorie, czteropak wciągnąłem nosem
No co Wy nigdy piwa nie piliście
To jestem ciekaw jak Wy to robicie?
Chyba, że mnie koledzy okłamali i od jakiś piętnastu lat żyję w niewiedzy
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2011-02-28, 17:10, w całości zmieniany 4 razy
Blaz [Usunięty]
#28 Wysłany: 2011-02-28, 17:22
Sorry, Wozu, ale zadałeś pytanie w języku, którego nie znam.
Wozu [Usunięty]
#29 Wysłany: 2011-02-28, 17:56
Blaz napisał/a:
Sorry, Wozu, ale zadałeś pytanie w języku, którego nie znam.
Luzik wszystko przez wczorajszego czteropaka, którego ponoć jak tradycja nakazuje wypiłem
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy