Panowie, nie przesada w kwestii wątku, który założył Kladiusz? Istotnie, ujawnia to znany fakt, że i w środowisku "alpejskim" są liczne przykłady niemal dosłownych zapożyczeń. ale chyba autorowi nie chodziło o to, tylko o stworzenie bazy wiedzy w rodzaju: podoba mi się PO, ale nie mam tyle kasy, to nie chcąc podróby wezmę sumo. I to jest OK. Sam chciałbym Taga Monaco chrono, ale tyle kasy nie puszczę, Hamilton Jazzmaste Square już prędzej, i taki mój przykład wkleiłem. Tutaj jest podobieństwo, lecz nie wyraźne zapożyczenie
na resztą rozważań ogólnych szkoda miejsca, powtarzamy się. Chińczyki następne wklejać proszę w miejsce tego
CipherDog Gość
#47 Wysłany: 2009-09-27, 22:52
Ach ta żółta rasa ... "0" /> okazuje się że ten podły proceder uprawiali już od dawna
Cześć wszystkim, zostałem właśnie wyklęty na wiadomym forum za prezentację nowego Parnisa w dziale, który pświęcony jest tam chińskim zegarkom. Właśnie się tu zarejestrowałem i muszę odczekać 24 godziny i opublikować 3 posty, aby pokazać go Wam.
Proszę więc nie mieć pretensji jeśli do jutra opublikuję jeszcze ze 2 posty, które niewiele wniosą
Cześć wszystkim, zostałem właśnie wyklęty na wiadomym forum za prezentację nowego Parnisa w dziale, który pświęcony jest tam chińskim zegarkom. Właśnie się tu zarejestrowałem i muszę odczekać 24 godziny i opublikować 3 posty, aby pokazać go Wam.
Proszę więc nie mieć pretensji jeśli do jutra opublikuję jeszcze ze 2 posty, które niewiele wniosą
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#57 Wysłany: 2009-10-24, 15:58
Wyklęty powstań ludu ziemi Witaj Teston !
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#58 Wysłany: 2009-10-24, 20:04
W związku z praktyką wywalania przez moderatorów KMZiZ zamieszczonych postów z działu zegarków chińskich, zamieściłem tam post następującej treści.
Cytat:
W takim razie, moi drodzy, żądam zaliczenia do marek wirtualnych wszystkich marek Swatch Group, których wyroby powstają wyłącznie w Swatch Group Assembly. Co za tym idzie, posty dotyczące tych marek winny byc kierowane do odpowiedniego działu.