#1 Wysłany: 2011-02-11, 09:43 zegarmistrz do paprocha
Panowie, w moim nowym oriencie jest na tarczy latający paproch. Zostawić go czy zanieść do zegarmistrza aby wyjął. Jeśli tak to komu w stolicy mogę zaufać, że nie zdewastuje mi łocza?
Podłączam się do tematu - W androidzie na tarczy też mam jakieś paprochy W pierwszej chwili w euforii nie zauważyłem, a przy dobrej lampie wczoraj polerowałem i szlag mnie trafił
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 2011-02-11, 10:42
polecana przez Kubame Ząbkowska lub belgradzka?
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić na puławskiej zegarmistrza - koło morskiego oka raz miał robótkę ode mnie i nie spier...
Bo na co dzień to ja u swojego raszyńskiego zegarmistrza robię zegarki...
A tak swoją drogą, zauważyłeś wcześniej te paprochy Olek? W sumie długo tego zegarka nie miałeś, ale... tak mi się wydaje, że mogły powstać w skutek zabawy wewnętrznym bezelem (coś się nakruszyło do środka? )
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
olek [Usunięty]
#9 Wysłany: 2011-02-11, 11:42
w andku? Nie widziałem. Wczoraj swoim orientem się bawiłem i też nic nie było. Dzisiaj w pracy ustawiałem pod lampa orienta i paproch przykleił się do wskazówki
Ostatnio to w ogóle jakaś plaga tych paprochów - w Mezaliansie mi się włos pojawił pod tarczą! A na 150% go tam wcześniej nie było Na szczęście udało mi się go strącić w takie miejsce, że jest niewidoczny
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ritter [Usunięty]
#11 Wysłany: 2011-02-11, 21:15
Z paprochami to jest tak jak z dziewczynami "Znaczą teren". Dziwię się wam, że jeszcze nie zauważyliście włosa o odmiennym kolorze jak wasz, o ile je jeszcze macie, który niby to ukratkiem i po cichu wemknął się do super hermetycznej koperty a następnie obdarzony swą nad naturalną inteligencją wypełzł niezauważenie na tarczę by tym samym drażnić jak i przypominać...!
Jak już pisałem. Wolę sam zepsuć jak dać zepsuć zegarmistrzowi.
Wystarczy odkręcić dekielek i bez wyjmowania wałka nieco poluzować mechanizm w mocowaniu. Lekko odchylić i wydmuchnąć paprocha "gruszką".
Ostatnio zmieniony przez Ritter 2011-02-11, 21:15, w całości zmieniany 1 raz