Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
just.wojtek [Usunięty]
#4 Wysłany: 2011-02-07, 20:12
ja pierdziu! to ja to mam w ploprofie? takie fajne trybiki z ząbkami? a myślałem, że zegarki z trybikami to historia..... i że nowoczesne firmy robią tylko napęd słoneczno-atomowo-rakietowy.... ,:mrgreen: ale moj jest 8500 a nie 8501, cokolwiek to znaczy.....
no i karuzela to to nie jest niestety.....
Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#10 Wysłany: 2011-02-08, 10:49
Z ciekawości - rozumiem ze nazwa zastrzeżona dla Łomegi - ale czy samo rozwiązanie z punktu widzenia techniczno - konstrukcyjnego jest gdzieś "kopiowane" - przez inne firmy?
To jest patent stosowany w ich werku nowym (100% inhouse).
Oprócz tego w modelach chrono z oznaczeniem Si.
Ale dobre wieści są takie, że już niedługo każdy model Damasko będzie wyposażony w ich opatentowany system (jeśli ktoś chce szczegóły to chętnie opiszę).
Omega daje przedużony czas działania Co-Axiala na jakieś 8 lat...Damasko daje znacznie dłuższy czas a patent jest tańszy : ]