Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#17 Wysłany: 2009-08-15, 13:56
Bardzo podoba mi się takie techniczne wzornictwo ale ... bardzo ale to bardzo nie lubię takiego kalendarza. Widziałem już sporo świetnych zegarków, które takim rozwiązaniem zostały okaleczone. Zwykłe małe okienko kalendarza między godziną 4 a 5 pasowałoby mi idealnie.
szeryfie - teraz mnie naszła refleksja że gdzies już widziałem taka kopertę. I bingo! W Wostoku nowym z 2414 i boczną sekundą. Jest praktycznie identyczna. w domu jeszcze porównam. Cóż, od jakiegos czasu miałem już poderzenia że firmy rosyjskie co najmniej częśc produkcji podzlecają ... Po "moł-ni-ji" mielibyśmy kolejny dowód.
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#27 Wysłany: 2009-08-20, 13:54
kubama napisał:
Bardzo podoba mi się takie techniczne wzornictwo ale ... bardzo ale to bardzo nie lubię takiego kalendarza. Widziałem już sporo świetnych zegarków, które takim rozwiązaniem zostały okaleczone. Zwykłe małe okienko kalendarza między godziną 4 a 5 pasowałoby mi idealnie.