Niestety w Łodzi mnie nie będzie z przyczyn zawodowych (2 zjazdy w jednym czasie na 2 uczelniach oddalonych od siebie o 120 km) - czasowo nie wyrobię. Gdyby spotkanie było tydzień później lub wcześniej - dałbym radę. Może na następnym spotkaniu...
_________________ "Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#57 Wysłany: 2011-01-24, 23:40
Ten zegarek to chyba jest starszy jak nasze forum, coś mi się kojarzy że Adam go pokazywał na kizi kiedy jeszcze wszyscy razem byliśmy przodownikami działu radzieckiego
tak w ogóle to świetny projekt i rewelacyjnie wykonany !
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ten zegarek to chyba jest starszy jak nasze forum, coś mi się kojarzy że Adam go pokazywał na kizi kiedy jeszcze wszyscy razem byliśmy przodownikami działu radzieckiego
tak w ogóle to świetny projekt i rewelacyjnie wykonany !
Aż taki stary to on nie jest - niedługo skończy pierwszy roczek
_________________ "Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).