Myślę nad kupnem mesha do OM w rozsądnych pieniądzach i nie mogę się zdecydować, próbuję wybrać coś z tych dwóch, może któryś z kolegów doradzi:
1 2
Pierwszy jest ładniejszy, tylko czy nie będzie rysował koperty?? Drugi podobno ma dodawane speszjal teleskopy, co wy na to??
Ostatnio zmieniony przez 2012-06-09, 21:22, w całości zmieniany 1 raz
Czino [Usunięty]
#2 Wysłany: 2011-01-24, 00:07
Jak dla mnie to ten pierwszy jest paskudny, ale o gustach się nie dyskutuje
Ja zdecydowanie brałbym drugi bo patrząc po zdjęciach świetnie prezentuje się z monsterkiem
Blaz [Usunięty]
#3 Wysłany: 2011-01-24, 09:26
Czino napisał/a:
Jak dla mnie to ten pierwszy jest paskudny, ale o gustach się nie dyskutuje
Ja zdecydowanie brałbym drugi bo patrząc po zdjęciach świetnie prezentuje się z monsterkiem
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#5 Wysłany: 2011-01-24, 11:14
A ja bym czegos takiego nie załozył do monstera mi sie wydaje ze monster to jest kawł stali a to kupa drucików jedno z drugim nie współgra ale to moje zdanie , moze pasek z czrnego zamszu z pomarańczowa nicia , nato z pomarańczowymi wstawkami ,albo niech zostanie na orginalnej bransolecie
Blaz [Usunięty]
#6 Wysłany: 2011-01-24, 11:25
Miki, nie słyszałem o przypadku, w którym mesh się zrywał.
Revolta4, ta kupa drucików może być grubsza i masywniejsza od zwykłej bransolety.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#7 Wysłany: 2011-01-24, 12:06
Może jak by taki mesh mial 20 mm w uszach a 22 mm cała jego szerokosc no nie wiem ,ale każdy ma swoj gust i pomysły mi poprostu sie wydaje ze monster i jego koperta robi wrażenie litej stali mała tarcza ,szklo reszta to koperta duuuuuuuuuuzo stali no i te ''druciki '' .Ale jk sie komu podoba
Ano mnie się nawet Monter na meshu (na zdjęciach) podoba. Chętnie bym przymierzył taką kombinację. Może by mnie to ostatecznie przekonało do zakupu pomarańczki...
Revolta, wszystko zależy od grubości mesha. Taki o 1,5mm grubości rzeczywiście do Monstera by nie pasował, ale taki o 4 lub 5mm grubości to jak najbardziej.
Proszę wszystkich chętnym o pomoc w zakupie Mesh'a 22mm w tańszej wersji. Osobiście nie posiadam konta Paypal ani innego konta obsługującego moje fanaberje .
Proszę o pomoszcz
_________________ Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.