Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#33 Wysłany: 2011-01-19, 15:15
Entwistle napisał/a:
Blaz napisał/a:
No tak, tylko że w tym wątku chodzi o małego kilometrowca, a nie o cegły.
Wszystko zależy jaką kto ma łapę. Mam 180cm wzrostu i +/- 90 kg (zwłaszcza po obiedzie) więc stosując odpowiedni wzór do powyższych parametrów wychodzi idealnie 45 mm. Ów wzór jest moją tajemnicą
Swiat oszalal na punkcie mody.Mam 192cm wzrostu, waze 112kg i czasem nosze 34mm Wołne.Jeszcze nie umarlem
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Swiat oszalal na punkcie mody.Mam 192cm wzrostu, waze 112kg i czasem nosze 34mm Wołne.Jeszcze nie umarlem
... i lupę w kieszeni Poważnie mówiąc to sprawa indywidualna co komu pasuje, co lubi i z czym mu dobrze. Z drugiej strony gdyby nie ta moda to do dzisiaj nosilibyśmy zegarki na dewizce, albo co gorsza wsadzalibyśmy patyk w ziemię.
Teraz tak się noszę:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2011-01-19, 19:21, w całości zmieniany 1 raz