Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#17 Wysłany: 2011-01-17, 22:00
Świetna koperta, naprawdę. Podziałka na bezelu mogła by być bardziej dyskretna ale to zależy od tego co by było na tarczy ... bo to co tam teraz jest oraz wskazówki wywołują u mnie niedyskretny absmak. Stylistyczny koszmar. Brakuje jeszcze herbu Von Klinkerhoffena na 12:00 i trzech żółtych nurków płynących z 7:30 ku centrum. Mogą być też tchórzofretki w kaskach.
500 USD za 100ATM na 2824-2 to byłaby dobra cena gdyby zegarek jeszcze jakoś wyglądał, a tak to jest co najwyżej baza do modowania.
_________________ Foch und Ch.
Ostatnio zmieniony przez kubama 2011-01-17, 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie będę oryginalny i pochwale kopertę ( chociaż ciut za mała- 44 mm było by ok).
Ale właśnie urok tego kilometrowca tkwi w tym, że nie ma wielgachnej koperty.
Gusta, guściki Ogólnie niemiecki "dizajn" do mnie przemawia, koperta z tej M-ki też nie jest wcale taka mała. Lubię wysokie koperty, nie muszą być wcale jakieś monstrualne ale 42-45 mm minimum. Zegarek nie powinien być przećpany dlatego bardzo podobają mi się UTS-y i niektóre Sinny. Np. takie:
ten też:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2011-01-19, 14:27, w całości zmieniany 2 razy
Blaz [Usunięty]
#29 Wysłany: 2011-01-19, 14:25
No tak, tylko że w tym wątku chodzi o małego kilometrowca, a nie o cegły.
No tak, tylko że w tym wątku chodzi o małego kilometrowca, a nie o cegły.
Wszystko zależy jaką kto ma łapę. Mam 180cm wzrostu i +/- 90 kg (zwłaszcza po obiedzie) więc stosując odpowiedni wzór do powyższych parametrów wychodzi idealnie 45 mm. Ów wzór jest moją tajemnicą
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2011-01-19, 14:36, w całości zmieniany 1 raz