Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#320 Wysłany: 2010-12-29, 23:09
Jeśli któryś z Kumotrów zamówił sobie koszulkę XL i w nią się nie mieści to bardzo chętnie zamienię się za XXL Nie wziąłem pod uwagę tego, że ostatnio trochę mnie ubyło i zamówiłem za dużą
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#321 Wysłany: 2010-12-30, 18:52
Karol Kłósek napisał/a:
Jeśli któryś z Kumotrów zamówił sobie koszulkę XL i w nią się nie mieści to bardzo chętnie zamienię się za XXL Nie wziąłem pod uwagę tego, że ostatnio trochę mnie ubyło i zamówiłem za dużą
taki mały OT ale do mnie też dotarła jakoś pod choinkę
rozmiar, jakość, wykonanie rewelacja leży jak ulał
hehe no teraz to już się nie będę wyróżniała na kolejnym naszym spotkaniu
Piotrek wielkie dzięki... Wasza kruszyna CW Wiolka
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#325 Wysłany: 2011-01-17, 00:04
ehh przyszla na poczatku tygodnia, akurat jechalem na kontrole - jak wrocilem wylecialo mi z glowy i dopiero dzis czytajac ten watek sie jorgnalem, ale to fajne wrazenie, bo to tak, jakby sie ja dostalo poraz drugi Wlasnie polecialem, zalozylem i w przelocie do pokoju chorobowego cyk!
Dzieki Panowie, koszulka swietnej jakosci i jutro dzien przed nia na mnie
Bardzo bym chcial jednak kiedys z motywem mapy, haslem WWWatches i adresem forum - normalnie bym nie zdejmowal
Dostp do innego rodzaju sitodruku też się pokazał teraz więc przy wielkim nadruku można zzachować miękkość materiału koszulki.
Także Wy chcecie = Wy macie.
: )