Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#8 Wysłany: 2009-12-29, 00:55
Ładna ta Sławka, też mam taką, kiedyś chciałem ją sprzedać, ale w końcu nie zdecydowałem się i dobrze ! Na razie czeka na wizytę u zegarmistrza - trzeba wykąpać mechanizm.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#11 Wysłany: 2011-01-10, 11:15
Ghostdog, fotka świetna, oddaje urok tego łocza, mimo że mam ich kilka sztuk to zawsze ilekroć ją widzę rozważam zakup. No i oczywiście fantastyczny dwu bębnowy werk, oraz typowe dla sław cienkie i kruche czopy balansu i czasem problematyczna oś wskazówki sekundowej.
są śliczne - sam taką kiedyś przygarnąłem niejako przy okazji kupując garniturowego wostoka do kolekcji skończyło się tym że wostoka już nie ma a sławka nadal w kolekcji - niestety złota i na dodatek czeka na spa
_________________ Zawodowcy są przewidywalni - strzeż się amatorów...