A kupuj sobie, do woli - przecież to nie ja będę potem z kupą na ręku paradował
Całość,nie tylko pasek i dekiel, pokazuje że to już jest rosyjskie, i to raczej z początku istnienia - początek lat '90 stawiam. Później już im się stylistyka poprawiła.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#11 Wysłany: 2010-12-08, 11:24
ALAMO napisał/a:
Całość,nie tylko pasek i dekiel, pokazuje że to już jest rosyjskie, i to raczej z początku istnienia - początek lat '90 stawiam. Później już im się stylistyka poprawiła.
OK dzieki Panowie za cenne info - grunt, ze tarcza z normalnej produkcji to pewnie i jej jakosc bedzie OK - balem sie ze moze to z "drukarki" a na zdjeciach nie widac dokladnie jakosci wykonania.
Nic nie poradze, na tych zdjeciach mi sie spodobal - jakas skorka brazowa do niego i licze ze bedezadowolony - zobaczymy jak przyjdzie
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#12 Wysłany: 2010-12-08, 12:34
Niby tak wszystko ładnie się komponuje, chociaż takiej tarczy nigdy nie widziałem, ale czy to jest możliwe, żeby chromowany zegarek wyszedł z fabryki ze złotymi wskazówkami? Zaczynam mieć wątpliwości
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-12-08, 12:37, w całości zmieniany 1 raz