#17 Wysłany: 2010-12-08, 23:19
voli napisał/a:
Zadam, jedno jedyne pytanie:
ILE MAM CI ZA NIĄ ZAPŁACIĆ ???
No, nie wiem, czy Cię stać
A tak na poważnie: każdą rzecz można kupić, ale nie każdą za rozsądną cenę. A za rozsądną nie sprzedam Oglądanie i macanie masz w gratisie, jak będziesz w wawie, to zapraszam
#20 Wysłany: 2010-12-09, 00:31
TowRoupas napisał/a:
A wy rodzinka Hansów nie wpadniecie na spotkanie warszawskiego opłatka zegarkowego?
Troszkę się boimy po tych wszystkich wyrazach nienawiści.
A tak w ogóle to na czym polegają takie spotkania? Każdy pokazuje zegarek i jak się innym spodoba, to dostaje łomot? A potem za najlepszego kolekcjonera uznajemy tego, który dłużej na OJOmie pobędzie?
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#21 Wysłany: 2010-12-09, 00:39
Slavny Hans napisał/a:
Troszkę się boimy po tych wszystkich wyrazach nienawiści.
A tak w ogóle to na czym polegają takie spotkania? Każdy pokazuje zegarek i jak się innym spodoba, to dostaje łomot? A potem za najlepszego kolekcjonera uznajemy tego, który dłużej na OJOmie pobędzie?
W dużym skrócie , po trochu tak , w sumie nie ma się czego bać
Na poważnie rozmawiamy i oglądamy zegarki , czyli jak tu tylko na żywo i lokalnie a 2 razy w roku wyjazdowo w większym gronie damsko-męskim .
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 07 Lip 2010 Posty: 3992 Skąd: inąd
#22 Wysłany: 2010-12-11, 20:55
Rakieta jest boska i jestem szczęśliwy, że miałem okazję ją dotykać. Bardziej szczęśliwy byłbym, gdyby należała do mnie no ale nie można mieć wszystkiego
A wisienką na torcie jest coś, na co nie zwrócił nikt uwagi - drewniane wykończenie koronki. Prawdziwy majstersztyk