Wal się na ryj, oraz spadaj na drzewo, równocześnie
Bardziej to mnie pod włos wziął tylko Krzysiek W jak, melepeta jedna, podkupił poza aukcją jedną taką drzewnianą z Allegro A aukcji by nie wygrał, oj, by nie wygrał
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#10 Wysłany: 2010-12-06, 23:35
Nie sądziłem że ktoś w Polsce ma tą Rakietę - w drewnianej kopercie i z drewnianą tarczą, dlatego jak Tomirek napisał, że Hans taką ma to zrobiłem takie oczy
Teraz z jednej strony jestem zadowolony, że wrzuciłeś Hans fotki tej Rakiety, a z drugiej strony jestem niezadowolony bo znowu nie będę mógł spać
Świetna jest ta Rakieta Widziałem na żywo taką (tylko z metalową tarczą) i to jest kawał zegarka Dlaczego ja nie mam takiej Rakiety
Buczo napisał/a:
Ktoś się orientuje ile w ogóle wyszło z fabryki tych Rakiet w drewnie?
Było o tym mówione na jednym z filmów o historii fabryki w Petrodworcu, z tego co pamiętam to chyba 2000, albo 2000 to było razem drewniane i kamienne ?
Trzeba by obejrzeć te filmy jeszcze raz
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ostatnio zmieniony przez Smok 2010-12-06, 23:36, w całości zmieniany 1 raz