Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5279 Skąd: Warszawa
#3467 Wysłany: 2024-06-06, 15:22
Niestety można było się spodziewać, ale raczej nie powinno być problemu, żeby ogarnąć z 20% rabatu u jakiegoś dealera w Niemczech. SJE093 mi obniżyli z 3,7k na 3k i wysyłka gratis.
Niestety można było się spodziewać, ale raczej nie powinno być problemu, żeby ogarnąć z 20% rabatu u jakiegoś dealera w Niemczech. SJE093 mi obniżyli z 3,7k na 3k i wysyłka gratis.
Na razie spoglądam w trochę inne kierunki z potencjalnymi zakupami
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Fakt, nie o Fali... Ale tam czuć jakieś osobiste animozje
Czy ja wiem. Zegarki kompletnie nie z jego półki. Gość przedsiębiorca z branży nie jest. A fala nie ma głównego problemu o który tam pada (moim zdaniem słuszny) zarzut. Ja z Balticusem (i nie tylko) mam dokładnie ten sam problem (u Balticusa dochodzi żenująca kwestia komunikacji publicznej miejscami) nie wynikający z żadnych osobistych animozji. Tylko że ja nie prowadzę kanału o tematyce zegarkowej więc nie robię o tym filmu.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2024-08-25, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14440 Skąd: Gliwice
#3474 Wysłany: 2024-08-25, 22:35
Jestem lekko zdziwiony że nadal rozstrząsają tę sprawę, generalnie internet raczej szybko zapomina
Filmu nie oglądałem, ale przyznaje że ton wypowiedzi autora w opisie dość zniechęcający