W naszym pięknym kraju (i pewno nie tylko) normy sa dla innych, nie dla nas.
Warto zauważyć również nagminny brak czytania wszelkich regulacji i wielkie oburzenie na reakcję odpowiednich służb.
Zresztą, pytanie retoryczne do palaczy - nie palicie w miejscach publicznych?
Mówię o przystankach, dworcach...
Lokale gastronomiczne pękają się o kary i wprowadzają zakaz, PKP ogłasza przez megafony, że nie wolno i wszyscy mają to w dupie.
A przyłożyć po pinset nie ma komu i dalej niepalący są truci.
Druga sprawa, że cena za to Seiko była dosyć atrakcyjna ale "dura lex, sed lex" .
Pewnie teraz według Jafo pod stołem się z nim dogaduję, żeby to Seiko kupić, bo skasowałem tą ofertę tylko dlatego, żeby inni z okazji nie skorzystali.
No nic, często zdarzają się tacy ludzie, co to "przepisy ich, a nie mnie".
Ale żeby było sieriozniej, to warto akcję rozwinąć, żeby kumoterstwo kumało o co chodzi...
To że post niezgodny z regulaminem bazaru - to był pikuś.
Blaz wymoderował.
Koleś wszedł w ofertę, wywalił Blaza moderkę, i zamieścił ofertę jeszcze raz.
To mu ją Blaz znów wymoderował, i napisał PW żeby się nie wydurniał i przestał kasować moderkę.
Koleś przeczytał PW, po czym wszedł w swoją ofertę, znów wywalił moderkę, i znów ją umieścił.
No to Blaz wmoderował, zaknął wątek, i dał mu ostrzegacza za niestosowanie się do regulaminu.
Koleś się obraził i zaczął pryskać żółcią.
"Robimy sobie jaja". Jak berety.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-12-03, 09:56, w całości zmieniany 1 raz