Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#3438 Wysłany: 2024-02-05, 12:41
Szymon napisał/a:
machlo,
Jak nie przeszkadza, to nie mankament
No mnie przeszkadza niestety i to był jedyny powód, dlaczego zdecydowałem się na A384 zamiast A386. W sumie źle nie skończyłem, bo koperta w A386 jest spoko, a i bransoleta dziurawa robi robotę.
Do tego A386 przymierzałem się wiele razy, ale za każdym razem jak lądował na nadgarstku, to czułem, że nie pasuje mi, jak leży.
Ostatnio zmieniony przez machlo 2024-02-05, 15:48, w całości zmieniany 2 razy
A daj Ty spokój z takim kanałem... Jakbym miał porównać jego wiedzę zegarkową do zjedzenia jabłka, to on wziął jabłko, obrał ze skórki, skórkę zjadł, a jabłko wyrzucił.
_________________ Time is meaningless, and yet it is all that exists.
Ostatnio zmieniony przez Maro66 2024-02-07, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
Ale na to trzeba spojrzeć z innej perspektywy trochę. To jest kanał dla ludzi którzy może zaczynaja interesować się zegarkami a nie dla tych którzy siedzą w nich od lat. I ten materiał jest zupełnie ok z tej perspektywy. Wiadomo, że ani ja ani nikt z tego forum nie nzajdzie tam nic nowego. ale ja kibicuje o ile bedzie trzymany taki poziom przygotowania odcinków, bo pierwsze po powrocie to była słabizna.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2024-02-07, 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14435 Skąd: Gliwice
#3443 Wysłany: 2024-02-07, 13:20
Ciekawie się czyta komentarze - jakby nagle reszta internetu odkryła temat, na który my tutaj pisaliśmy 15 lat temu
P.S.
Jak dla mnie sugestia o "średniej półce z przedziału np Sinn, Longines" jako alternatywie dla chińczyków wygrywa