Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#1 Wysłany: 2010-11-30, 15:50 1GCzZ im Kirowa 2-41
Nowy zakup, właśnie dzisiaj przyszedł. Co ciekawe, kupiłem go (w niezłym przeciez stanie, z poważnych uszkodzeń ma tylko zdarty brzeg tarczy między 3 i 4) za 116zł (już z przesyłką) na allegro. Nastawiałem się na walke na śmierć i życie, a tu sam się kupił, nie musiałem nawet podbijać maksimum. Co mnie rzecz jasna cieszy jak cholera
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 38 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#7 Wysłany: 2010-11-30, 22:03
Dzięki Bardzo mi się podobają te wyryte na mostku + - W dawnych czasach niektóre pomysły też były boskie . Co ciekawe na zywo wcale tak nie rzucają się w oczy - zobaczyłem dopiero zmniejszając fotkę
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#9 Wysłany: 2010-11-30, 23:26
Bardzo ładny Kirow, widziałem go na allegro. Gdyby nie ten zdarty brzeg tarczy, to bym go licytował. Niekiedy sam na siebie mam nerwy - widzę ładny i ciekawy zegarek, ale odkładam go i nie kupuję przez jakiś mały niuans. Zawsze zbierałem tylko zegarki w stanie bardzo dobrym, ale ostatnio ten stan bardzo dobry to dla mnie mało i chciałbym tylko idealne NOSy. No cóż co zrobić nie zmienię się szukam NOSów
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#11 Wysłany: 2010-12-01, 09:06
Pmwas też się trochę na niego trochę czaiłem, ale wydałem kasę na inne zegarki w tym miesiącu więc sobie go odpuściłem, ale to jest właśnie przykład, że na allegro można fajne zegarki wyrwać w rozsądnych cenach.
Super ten Kirow. Swoją drogą mnie udało się kupić kilkukrotnie na allegro bardzo ciekawe rzeczy z tematu mnie interesującego, czyli miniaturowych budzików. Ale zbieraczy tego typu zegarów wiele nie ma. Tym samym mój zegarmistrz już wielokrotnie stwierdził że zegary które do niego mi się zdarza przynosić widzi po raz pierwszy w życiu, a sporo lat już pracuje.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#15 Wysłany: 2010-12-01, 21:23
Daj jakiś namiar bo nie bardzo wiem o co chodzi z tymi budzikami,bo chyba nie o sygnały.
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.