Zastanawiam się nad zakupem Omegi, tylko jestem kompletnie w kropce jeśli chodzi o to, który kolor wybrać. Patrzę tez na to, jak ewentualnie kiedyś będę chciał odsprzedać. Który będzie łatwiej do sprzedaży.
Niebieski uwielbiam, mam wiele zegarków z niebieska tarcza. Białe tez uwielbiam. Omega biała wyglada niesamowicie w realu. Nie mam aktualnie żadnego biała tarczą
Pomocy…
Ostatnio zmieniony przez johnny_b2 2022-08-08, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
Daito, proszę rozszerz swoją wypowiedź która?
Oglądałem obie. Obie na ręce, obie są mega. Na białej widać niesamowicie szczegóły. Niebieska była moim faworytem wcześniej
Na marginesie: niebieska jest u mojego sprzedawcy dostepna a biała na zamówienie
[ Dodano: 2022-08-08, 21:06 ] revolta, nie ma. Czarna odpadła przy konfrontacji z pozostałymi
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#9 Wysłany: 2022-08-08, 20:24
johnny_b2 napisał/a:
Daito, proszę rozszerz swoją wypowiedź która?
Oglądałem obie. Obie na ręce, obie są mega. Na białej widać niesamowicie szczegóły. Niebieska była moim faworytem wcześniej
Na marginesie: niebieska jest u mojego sprzedawcy dostepna a biała na zamówienie
[ Dodano: 2022-08-08, 21:06 ]
revolta, nie ma. Czarna odpadła przy konfrontacji z pozostałymi
No każdy ma inny gust ,i cale szczęście to wtedy niebieska .
To Marcin biała i ja je muszę w końcu zobaczyć chociaż ceny są szalone i już chyba tylko 10% rabatu a rok temu było 20% bez łaski i wychodziły nowe około 20k teraz już 25k
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos