Ja nie wiem czy aż tak bardzo pojechana. To jest w sumie marka która już trochę udowodniła że umie w zegarki (to raz), trochę próbują robić innowacje takie jak tu z zapięciem do paska co się chwali bo wielu dużych graczy to takimi pierdołami się nie zajmuje a to naprawdę te pierdoły robią wrażenia z użytkowania często. Poza tym to jest kurde naprawdę cienkie GMT. Często GMT wchodzą w jakieś 14mm+.
Moim zdaniem świetna propozycja.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2949 Skąd: Warszawa
#6949 Wysłany: 2022-07-13, 12:56
Tylko ta nazwa. Jak Polska firma z wczesnego kapitalizmu robiąca formy.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Tylko ta nazwa. Jak Polska firma z wczesnego kapitalizmu robiąca formy.
Albo ta paskudna firma robiąca rolki to srajtaśmy - Rolex
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 123 razy Wiek: 39 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14529 Skąd: Gliwice
#6951 Wysłany: 2022-07-13, 13:28
Akurat w przypadku zegarków takie nazewnictwo mnie nie razi, chociażby wspomniany Rolex albo... Timex
Cena jest spora, chociaż już model bez GMT wycenili niewiele taniej, bo na 1600 Eur - więc zależy co weźmiemy za pkt odniesienia.
Dla mnie to jeden z najładniejszych projektów jakie widziałem ostatnio, jakbym miał do wydania 2k euro i lubił mniejsze koperty to byłby mocny kandydat do zakupu