Sylwek - to jest linia Heritage, która czerpie z wzorców lat 50 więc może przypominać ci starego superoceana z '57
a tak na poważnie - zegarek jest super ale za 11,5k (w polskiej dystrybucji) od zegarka wymagam czegoś więcej niż tylko dizajn!!! bo serduszko w tym B. ma raczej plebejskie pochodzenie - breitling 17 to nic innego niż podrasowana ETA 2824-2 z certyfikatem chronometru
Biore te Daytone od razu - i bede ja z duma nosil.
A co do B. ostatnio o malo co (o zgrozo!) nie kupilem jednego takiego - jak bede w domu (jeszcze siedze w pracy) to wkleje zdjecie - ta Omega Geneve, co ja pokazalem to tylko male pocieszenie, ze inne zakupy (m.in. brajtek) nie doszly do skutku.
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#45 Wysłany: 2010-11-27, 13:14
...jestem fanem tego roleksa, teraz akurat moda chyba jest na jakieś futerka w cętki. Zanabędę sobie takiego, do tego jakieś gustowne futerko i botki i poszedł w lans na miasto. Masakra panowie, masakra. Z resztą ten Parniak też nie zachwyca, ale w porównaniu do designu tego Rolexa, to jest to po prostu cudo.