Pomógł: 19 razy Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 8991 Skąd: PL- wrocek
#33 Wysłany: 2022-02-02, 14:37
Alamos ty jako fan prawdziwego zegarmistrzostwa powinieneś bezwzględnie tępić przejawy miłości do zabawek elektronicznych nazywanych bezczelnie zegarkami, i jeb ban za banem kupiłeś plastik a paszoł won na forum elektroniki użytkowej pokazywać z usmiechem radosnym !
Ostatnio zmieniony przez Maras 2022-02-02, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
… Polacy są tak agresywni a to dlatego że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Gdzie ciągle samochody są kradzione a waluta to Polski Złoty
_________________ Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 30 Sie 2013 Posty: 614 Skąd: ze wsi
#37 Wysłany: 2022-02-02, 20:53
kornel91 napisał/a:
mapet, dobry wybór.
Mój młody i tak dosyć często zakłada zegarek ale w tym wieku musi być elektroniczny. A proste Casio jest to bardzo dobry wybór. Wiem co mówię
lipa
przyjechał zegarek ale jest tak mikry, ze nawet na rączce mojego młodego trzeba go oglądać pod lupą
dlatego ten idzie do zwrotu i chyba pójdziemy w kierunku, który zasugerowałeś na początku, tylko w tej kolorystyce
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#41 Wysłany: 2022-02-04, 07:57
Już po Filipku ale tak sobie pomyślałem, że warto było może kupić coś z analogową tarczą?
Dzieciak szybko by załapał i nie byłby takim zegarkowy analfabetą jak wielu dziś:
Pomógł: 9 razy Wiek: 40 Dołączył: 30 Sie 2013 Posty: 614 Skąd: ze wsi
#43 Wysłany: 2022-02-04, 19:19
kornel91 napisał/a:
mapet, to jak dojedzie napisz wrażenia.
Bardzo pozytywne
przede wszystkim rozmiar, który obstawiałem, że będzie za duży, jest idealny.
Pasek dość wąski jak dla mnie, ale dla młodego super i jego długość również jest jak najbardziej ok
fajne jest też to, że ma dość duże przyciski, przez co małymi paluszkami łatwo ich używać
Najważniejsze, że syn zadowolony
raz jeszcze dzięki za pomoc
[ Dodano: 2022-02-04, 19:21 ]
Woytec napisał/a:
Już po Filipku ale tak sobie pomyślałem, że warto było może kupić coś z analogową tarczą?
Dzieciak szybko by załapał i nie byłby takim zegarkowy analfabetą jak wielu dziś:
jasne, chociaż syn już tarczę i wskazówki ogarnia, więc nie ma ryzyka.
Bardziej mnie martwi, że już zaczyna snuć plany o kolejnym
[ Dodano: 2022-02-04, 19:32 ]
Maras napisał/a:
i wracamy do tego co mówiłem wcześniej, Woytec słuszne uwagii, dość smarkwatchów i innych plastykowych bzdur !
nie ma co się tak spinać i być takim anty, wszystko jest dla ludzi
Jak tylko będzie chciał smartwatcha (czego ja nie rozumiem) to jak sobie na niego uzbiera, to będzie miał smartwatcha.
Jak będzie chciał cokolwiek z duszą, mechanicznego - pomogę mu do tego dojść.
Sam nie byłem zwolennikiem plastików, dopóki nie spróbowałem się z dżi i przepadłem