Zegarek przyjechał w ładnym pudełeczku/pojemniku udającym butlę tlenową. Niestety, "zawór" został odłamany przez niezawodnych celników . W zestawie instrukcja, zawieszka, gwarancja i ofc zegarek
zdjęcie ze strony producenta, nie zrobiłem swojego
Zegarek kupiony w http://www.discountwatchstore.com/ z tej prostej przyczyny, iż producent za wysyłkę do naszego kraju winszuje sobie $80 a Discountwatchstore aż $12 do tego w sieci ( choćby TUTAJ KLIK ) można znaleźć kupony uprawniające do zniżek w tym sklepie. I udało się dostać dodatkowe 5% zniżki, zawsze to kilka dolarów mniej
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#6 Wysłany: 2010-11-25, 23:07
Bardzo fajny nuras ! Gratki
#7 Wysłany: 2010-11-25, 23:10
Muszę przyznać Tomku że szczerzę Cię nienawidzę, gdyż odkąd zobaczyłem pierwszy raz Deep Blue, stał się on moim pragnieniem (oczywiście mówię tu o normalnym kolorze tarczy) no i po cichu liczyłem że zostanę pierwszy jej właścicielem na forum
A spróbuj się jej tylko pozbyć, zanim jej nie przymierzę to...
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#11 Wysłany: 2010-11-26, 08:12
Dobra, świetny nuras, taki prawdziwy nuras gdzie nie zastanawiasz się czy ząłozyć go na nato czy na customa ze skóry bo pasuje tylko brandzol i już
Koperta rewelacja. Naprawdę nie masz się do czego przyczepić? Takie super wykonanie?
Jak świeci?
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#12 Wysłany: 2010-11-26, 10:14
Od czterech dni mam go na ręku, obejrzany dokładnie ze wszystkich stron . Wykonanie perfekcyjne. Sprawia wrażenie kawału żelaza na ręku i taki jest. Idealnie leży na nadgarstku. Bransoleta nie uwiera. Wielki nie jest, mimo podanych rozmiarów. Koperta lekko zwęża się ku górze, więc optycznie (bezel 43mm) sprawia wrażenie mniejszego. Mógłby być nawet ciut większy .
Zdjęcie lumki ze strony producenta (i faktycznie tak świeci, nie jest to Citizen , ale światełko jest całkiem mocne):
Miałem napisać ,że bardzo Citizenowaty(to żadna ujma,tak mi się po prostu kojarzy)...ale napiszę ,że po prostu kawał fajnego zegara..
Blaz [Usunięty]
#15 Wysłany: 2010-11-26, 13:33
Bardzo mnie się podobuje. Bo to niby bydlę, a w rzeczywistości proporcje koperty są dobrze dobrane. I ta pomarańczka! Gdyby nie te nietypowe uszy to już bym się na niego skusił...