Pies czy kot?: kot
#130 Wysłany: 2020-12-09, 11:01
Mistral jest spoko, wyszedł fajny uniwersalny zegarek. Trudno pokazać tarczę, ale efekt jest przyjemny dla oka.
Swojego wrzuciłem na velcro, dzięki 11 mm grubości nie wystaje za bardzo i ładnie leży.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Kupiłbym sobie jakiegoś Xicorra i myślę, że Junak mógłby nim być. Ten projekt jest mega przez to, że ma niestandardową kopertę. Z tego samego powodu uwielbiam Żubra.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Kupiłbym sobie jakiegoś Xicorra i myślę, że Junak mógłby nim być. Ten projekt jest mega przez to, że ma niestandardową kopertę. Z tego samego powodu uwielbiam Żubra.
Pies czy kot?: kot
#135 Wysłany: 2021-11-05, 12:47
Michał napisał/a:
Mi też, dokładnie z tego powodu bardzo się podoba.
Projekt Iskra jest dla mnie nijaki, na zdjęciach nie wygląda zachęcająco.
Mam Warszawę i Circle, bardzo lubie te zegarki i myślę, że jak wyjdzie Junak to będzie kolejnym od Xicorr w mojej kolekcji.