Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 61 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35279 Skąd: Polska Pd. B
#2738 Wysłany: 2021-09-14, 11:45
pdrog napisał/a:
Fazi napisał/a:
pdrog napisał/a:
Gratulacje wszystkim....sporo ładnych
BTW oprócz prezessa sporo było zamówionych taktycznych żab....przyszły? bo tylko turkusowa na fb wypłynęła i od razu do opchnięcia....
Mój od 20.08 na WER Zabrze leży, mimo wysłania żądanych dokumentów. Do niedzieli zero odpowiedzi na wysyłane maile, bo niech ktoś spróbuje się dodzwonić
W końcu przyszła odpowiedź/polecenie: trzeba ustanowić lokalną placówkę pocztową pełnomocnikiem do załatwiania wszystkich spraw związanych ze zwolnieniem zakupionego przedmiotu z „kwarantanny celnej” (wszystko oczywiście na miejscu, po odstaniu swojego w ogonku, bo telefonicznie/mailowo się nie da)
Dziś udało mi się to ogarnąć i czekam - co dalej…
Ja prdl 🙊🙉🙈... należy zaorać ten pierdolnik
.
.
.
Łaskawcy...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2021-09-15, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 61 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35279 Skąd: Polska Pd. B
#2740 Wysłany: 2021-09-16, 12:24
No w końcu jest - podoba się mnie (na szybko - bo czasu brak...):
Ogólnie - petarda, choś bransoleta wygląda na solidniejszą, niż jest w rzeczywistości... będzie noszone...
.
.
.
...i taki spodziewany/niespodziewany dodatek... ale o tym - potem...
kr
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64