Tylko uważajcie kumotry na jeden myk, na który ja bym się prawie złapał! Wszystkie tarcze Kemmnera mają średnicę 36mm i żadna nie pasuje do typowej koperty Maryśki! On robi tarcze z tak nietypową średnicą, by pasowały przede wszystkim do jego kopert 42mm.
Santino kupił od Heleny kopertę 44mm z limitacją 117/1000.
Bardzo fajna koperta, sam taką ściągam razem z resztą bebechów.
Pewno skończy się jakąś tarczą od Kremmera...
Tamta koperta jest do Mołoni - już się tarcza robi. Tylko muszę spolerować te cholerne szczotkowanie między uszami - próbuję na starej branzolecie i mi jakoś nie idzie
No i tą nieszczęsną limitację też chętnie bym usunął, ale to już nie ma w ogóle pojęcia jak zrobić.
A jednowskazówkowca myślę, żeby niebieskiego poskładać, ale jeszcze nie wiem w jakiej kopercie. Szukam po ebaju i nic nie mogę znaleść.
Niewykluczone, że się szarpnę na kemmnerową kopertę. Ale to tanio pewnie nie będzie
Edit: niebieska tarcza ma 37,2 mm średnicę, a wskazówka chyba 36 mm. Grubość tarczy 0,4 mm. O ile dobrze rozumiem mowę germańską.