Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1 Wysłany: 2010-11-16, 21:36 Vostok Amfibia
Dziś na Oceanic Time pokazał sie projekt nowego Vostoka Amfibii
Imo cenka opada ... W necie nic na jego temat nie znalazłem, ktoś coś słyszał, ktoś coś wie?
OoOoO- tutaj temat o Amfibii, a ja na KMZ język strzępię i narzekam na rozmiar kolejnego fajnego ruska Klod też gdzieś wyhaczył info nt. premiery tego zegarka i założył temat w rosyjskich.
Tutaj więcej informacji: http://www.facebook.com/a...78133556&ref=mf
Cena atrakcyjna, ale rozmiar już mnie przeraża i wkurza, bo to kolejny zegarek na półkę mam wrażenie. Zaraz po Ekranoplanie i Anczarze.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#13 Wysłany: 2010-11-17, 02:02
Bibliotek@rz napisał/a:
Cena atrakcyjna, ale rozmiar już mnie przeraża i wkurza, bo to kolejny zegarek na półkę mam wrażenie. Zaraz po Ekranoplanie i Anczarze.
IMHO jesli to 48 jest z kroronka to przy tym ksztalcie uszuu zegarek moze ladnie lezec rowniez na wezszzym nadgrastku. Render bardzo mi sie podoba jak naraize
Pies czy kot?: kot Pomógł: 9 razy Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#14 Wysłany: 2010-11-17, 06:46
Pragnę jeszzce tylko wyrazić nadzieję, że jesli dojdzie do produkcji, to luminova bedzie lepsza niż zwykle, podobnie jak oleje w mechanizmie. No i wskazówki lepiej ustawione niż na zdjęciu