Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35128 Skąd: Polska Pd. B
#16 Wysłany: 2020-07-08, 13:49
Nic lepszego by Cię nie mogło spotkać, gdyby się go dało dostać (a ja gupi miałem i się pozbyłem - co prawda tylko sąsiad przejął, więc ciągle w zasięgu, ale oddać nie chce )
Seiko Wired AGAW 403 Mecha-quartz (kiedyś kosztował właśnie tyle, ile chcesz wydać, a nawet ciut mniej )
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2020-07-08, 13:49, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 8 razy Wiek: 68 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 1491 Skąd: z innego wymiaru
#17 Wysłany: 2020-07-08, 15:03
@Fazi - ładny ten Wired, ale tylko dlatego że ma granatową tarczę i ładny krój wskazówek.
-1 to brak "słoneczka",
-2 to zbyt dużo dzieje się na tarczy.
Podobne i w ludzkich pieniądzach było to Casio, które wklejałem na poprzedniej stronie, ale też na jego tarczy zbyt dużo zbędnych rzeczy upakowali.
Raczej elegant, względnie cienki, od 5ATM wzwyż, granatowa, lub ciemnozielona tarcza, datownik, a mechanizm z Solarem, lub z Eco-Drive.
Dzięki za zainteresowanie.
_________________ Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
Bardzo ładny, ale w założeniu, a ze względu na słaby już wzrok tarcza musi być granatowa, lub "zgniła zieleń".
Dziękuję Ci za zainteresowanie.
Ja również cały czas szukam.
Widziałem go kiedyś w polskich sklepach i podobał mi się, ale cena nawet z http://www.dutyfreeislandshop.com/pl/ przekroczona - 474,18 zł + wysyłka prawdopodobnie.
Również i Tobie dziękuję za zainteresowanie.
_________________ Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2020-07-09, 11:38, w całości zmieniany 1 raz