Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 544 Skąd: Białystok
#35 Wysłany: 2020-03-23, 10:24
Alpina fajna, ale cena nie ta
Pulsar i Timex spoko, ale jak dla mnie brakuje tego czegoś, czego nie jestem w stanie opisać
North Edge mocno mi sie podoba ale za duży z niego odważnik, straszny kloc
Na razie nastawiony jestem na GST-B200B-1AER - taka troche miłość od pierwszego spojrzenia. Powściągliwy G, wygląda na wygodny zegarek na co dzień, a w dodatku nie miałem jeszcze nic z solarem, i bluetooth. No i jest na niego promka (patrz pepper)
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19099 Skąd: TST
#36 Wysłany: 2020-04-25, 08:03
A widział ktokolwiek takiego Citka?
Dwie torby śliwek
Niestety, koperta ma "tylko" 40mm.
Edit
Albo takie "cudo"
42mm, koperta i bransoleta jak u Taga.
Oba chyba tylko na rynek japoński bo nigdzie nie widać poza jednym sklepem, sprawdzonym zresztą więc nie spodziewałbym się podróbek.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19099 Skąd: TST
#38 Wysłany: 2020-04-26, 12:56
To pewnie jakiś klon tego Citka bo na tarczy to samo
Ten Citizen co mają jednego w polskim sklepie to też pewnie jakiś stary "leżak magazynowy", jest jedna sztuka a sklep ma sporo ofert powystawowych i takich własnie starszych modeli nie wiadomo skąd.
To pewnie jakiś klon tego Citka bo na tarczy to samo
Ten Citizen co mają jednego w polskim sklepie to też pewnie jakiś stary "leżak magazynowy", jest jedna sztuka a sklep ma sporo ofert powystawowych i takich własnie starszych modeli nie wiadomo skąd.
Co to za sklep?
_________________ lepsze jutro było wczoraj